ŠOKANTNO… Učesnice Života na vagi, Nina Martina RASPLAKALA SVE… Profesori i kolege je maltretirali, a onda je doživjela ovo! GROZNO…

Dugo očekivani i najavljivani show Život na vagi TREĆA SEZONA je počeo. U prvoj epizodi gledatelji su imali priliku upoznati se sa takmičarima a pojedini učesnici su ispričali više nego šokantne priče iz svog života.
Nina Martina je jedna od učesnica koja je po ispričanoj priči imala jako mnogo problema zbog viiška kilograma u djetinjstvu.
Kako je kazala u školi su je maltreirali i kolege, ali ono što je šokantnije i profesori. Ispisivali su vrlo ružne stvari po zidovima i blogovima, a onda je doživjele nešto u što je jako teško povjerovati. Naime u jednom trenutku se požalila SŠKOLSKOJ PSIHOLOGINJI o svojim problemima i mukama koje doživljava iz dana u dan. ŠKOLSKA PSIHOLOGINJA joj je OBEĆALA da će taj njihov razgovor ostati tajna i da nikome neće pričati, ali… ŠKOLSKA PSIHOLOGINJA je cijeli razgovor ispričala prvoj sljedećoj učenici koja je došla u njenu kancelariju, nakon čega je Nina imala još više problema. Stvarno neshvatljivo u kakvom vremenu i kakvom društvu živiom.
Na prvom vaganju Nina je imala 124 kilograma i želimo joj da u showu ostane što duže, da smrša što više i svoje zdrvlje, ali i samopouzdanje pdigne na što viši nivo.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *