Strastveno u Big Brother kući… Bojan i Ana-Marija nakon romantične večere u tajnoj kući se mazili, zavodljivo micali bokovima, a onda su…

Big Brother je svoje stanare “vratio” u školske klupe, a jedan od zadataka bio je da svako svojoj simpatiji napiše sastav.
MEĐUTIM… Bojan je jedini od stanara koji je pisao Big Brotheru, a ne svojoj simpatiji u kući, tj Ana Mariji.
To je Ana Mariju povirjedilo, a Bojan se odlučio izvinuti za svoj postupak i to na jedan vrlo romantičan način.
Romantična večera u tajnoj kući je bila njegova ideja kako da se pokuša iskupiti koja mu je na osnovu dešavanja u tajnoj kući u potunosti uspjela.
Bojan i Ana-Marija uživali su u vremenu nasamo, dijelili si komplimente te se zabavljali uz odličnu glazbu. Simpatije nisu skrivali, a Velikogoričanka je priznala da joj se sviđa što konobar iz Siska zna plesati.
– Ti si meni sve – društvo, sreća, mržnja, ljutnja, kreten – poručila mu je s čašom vina u ruci. No sve nesuglasice pale su u zaborav na prve taktove reggaetona. Bojan i Ana-Marija zavodljivo su micali bokovima, grlili se i šaputali si dvosmislene poruke.
– Zadržat ću se u uspravnom položaju – našalio se Bojan, a Ana-Marijino lice otkrivalo je koliko joj se on zaista sviđa.
Sinoć su se uspjeli zadržati u uspravnom položaju, ali strasti između ovo dvoje stanara su tolike, tako da… u narednim danima možemo očekivati mnogo toga.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *