Suzana sinoć OPROSTILA Mikiju ŠAMARČINU!!! “Miki nije kriv” GROZNO…

Incident od prije dvije noći kada je Miki udario šamar Suzani, a nakon toga brutalno pretukao Nadeždu sinoć je dobio novi oblik.
Naime, Suzana je Mikiju OPROSTILA zbog njegovog ponašanja!
U razgovoru sa Ljubom je izjavila:
– Ja sam budaletina koja prašta, on je dobio prekid filma, on je izgoreo, mnogo lično. Žena koja ti je napravila problem, ti njoj… – počela je da priča Suzana.
– Je l’ ti znaš da mene nikad niko nije udario. Mojoj deci ću ja objasniti kada bude trebalo. Moje stvari su spakovane, ja sam čekam trenutak da izađem. Je l’ ti shvataš da ne mogu da uzmem gumicu i da ga obrišem. Ne znam šta je to, ne znam da li sanjam, Ljubo, ili se meni to desilo. Još me je udario, bez obzira na sve, haos! Ja ceo dan ležim i nije mi dobro, sama. Zašto čoveče, šta god da je rečeno, ne može tako! To je budalaština jedna od svega. Ja njemu jesam oprostila u ovom trenutku, ali ne mogu da mu zaboravim nikada. Neka shvate ljudi da je meni u glavi haos, kad je izašao na vrata, sve razumem, ali šta? – govorila je Suzana, ta mnogi smatraju pokušala da pronađe opravdanje za ono što je Miki uradio.
Mnogi se također nakon svega pitaju kako je i da li je uopšte moguće oprostiti onakav šamar pogotovo ukoliko se ogleda cijeli incident i sve ono što je Miki uradio u nastavku Nadeždi???

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *