Suzani voditelj saopštio da je Miki u ZATVORU, a ona nakon toga ŠOKIRALA SVE…

Sinoć je u Zadruzi pušten klip nasilničkog ponašanja Mikija Đuričića nakon čega su svi zadrugari od šoka prosto zanijemili. Kako su kasnije izjalvjivali niko nije mogao ni da zamisli da je to sve toliko ozbiljno brutalno od strane Mikija bilo.
Klip nisu gledale Suzana i Nadežda, a nakon svega Sava je otišao kod Suzane i detaljno joj sve ispričao.
– Nije uopšte naivno. To je ozbiljnije nego što smo mislili. Nije uopšte zaj*bancija, to što se dešava napolju. Ne znam šta ste pričali, niste imali bubice. A onda, veruj mi, uopšte ni izgleda naivno. Baš žestok šamar. Nije ćuška. Glava ti se okrenula, ženo. Svi smo drhtali. Baš gadno izgleda. A tek ono posle sa Nadeždom. Prvo je pljuvao u lice, a onda… Mi smo mislili da ju je samo jednom udario. Rekli su nam na kraju da je priveden. Kad se sve završilo, Milan je dao do znanja da sve to uopšte nije tako bezazleno – objasnio joj je zadrugar.
– Da li je moguće? – prošaputala je Suzana.
– Zato se to toliko potencira. Zato dobijaš toliko pitanja. Ti se prvi put susrećeš sa tim – rekao joj je Savo.
– Ja ne znam kako sam udarena. Ja se ne sećam. Ne mogu da dam odgovor… Nadam se da će me pustiti kući. Ne mogu da podnesem sve ovo. Zašto me je udario, posle tolikih svađa. Zašto je udario onu ženu? Zašto? Zašto je to uradio? – ponavljala je Suzana, u neverici, plačući.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *