SUZE TEKLE KAO REKA! Seka: Da li je moguće da sam ja ovo zaslužila?!!!

Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo, folk pevačica Seka Aleksić prošle je godine rodila sina koji je u potpunosti promenio njen život.
Seka je danas na svom Instagram profilu objavila video i uz njega veoma emotivnu poruku u kojoj je opisala kroz šta je sve prolazila dok je iščekivala rezultate vantelesne oplodnje.Njenu poruku prenosimo vam u celosti:
“Moja beba raste! Sada je pravi dečak… Neverovatno je, kako su brzo prošli ovi meseci iza nas… Kao juče da sam pozvala moju doktorku da saznam rezultat VTO. Kada mi je saopštila da je pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon, i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve?! Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda nase želje, molitve. Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze godinama čekajući da mi Gospod podari radost! Sećam se, sklopila sam ruke na stomak i tako zaspala… Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna!!!! Moja beba je tu! Amin Bože! Za njega, za sve majke koje čekaju i koje su dočekale! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti! Sve!!!! Velika Gospojina je danas!!! Radujte se! “ – napisala je pevačica

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *