Tarik Filipović NAPUŠTA kviz “Potjera”!!! Evo zbog čega… Ko će biti novi voditelj?

Od 2002. do 2010. godine na HRT-u je emitovan jedan od najpopularnijih kvizova u svijetu, naravno kviz Tko želi biti milijunaš.
Kviz je vodio Tarik Filipović i kroz taj period emitovano je ukupno 521 emisija.
Nakon prestanka emitovanja mnogi su ostali razočarani, a nakon nepunih 10 godina na opšte oduševljenje istih popularni kviz se vraća na TV ekrane.
Naime prema jesenskoj shemi HRT-a kviz Tko želi biti milijunaš se vraća na TV ekrane, a voditelj istog biti će ponovo Tarik Filipović.
” Taj kviz bio je godinama dio mog života, a stvarno sam uživao radeći ga. S vremenom mi je ova emisija postala mnogo više od poslovnog angažmana, a veliko mi je zadovoljstvo što je to prepoznala i publika i moji šefovi koji su mi ponovno pružili priliku da vodim ovaj televizijski format” rekao je za Jutarnji Tarik Filipović.
Međutim, ova lijepa vijest ima i tužnu strane, pogotovo za fanove trenutno i zadnjih nekoliko godina jako popularnih kviza Potjera jer zbog angažmana u kvizu Tko želi biti milijunaš, Tarik Filipović će morati da napusti voditeljsku pozicijiu kviza Potjera.
“Žao mi je što ću najvjerojatnije morati kazati ‘zbogom’ ‘Potjeri’, ali svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i ‘Potjeru’ i ‘Milijunaša’.
Razuman sam čovjek i kao takav shvaćam da bi to bilo puno previše, a zbog toga bih patio i kao glumac. Ponovit ću: žao mi je što odlazim iz ‘Potjere’, ali bilo bi mi još više žao da ne vodim ‘Milijunaša’. ‘Potjera’ je sjajan kviz, s izuzetnim natjecateljima, fenomenalnim lovcima… Falit će mi svi oni” kaže Tarik, Za sada nije poznato tko će ga zamjeniti u Potjeri.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *