Trudna kćerka Zorice Brunclik! BUDUĆI TATA I ZET ni manje ni više nego vice POBEDNIK “Zvezda Granda”!(FOTO)

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš naredne godine dobiće prvo zajedničko unuče.

– Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podelili su radosnu vest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom – kaže izvor za “Kurir”.

Ovu vest potvrdili su Kemiš i Zorica.

– Tačno je. Kako ste saznali? (smeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke – rekao je Kemiš za “Kurir, a onda se oglasila i Zorica:

– Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni – rekla je pevačica.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *