TUGA I BOL! Maju Šuput ZADESILA VELIKA TRAGEDIJA! Nakon 16 godina borbe sa opakom bolešću, nažalost..

Boris Šuput, glazbeni menadžer i otac pevačice Maje Šuput, preminuo je tokom borbe sa teškom bolešću.

Maja se od oca oprostila emotivnim postom na društvenim mrežama.

– Bio je muškarac koji je svaki dan u košulji, sakou, čistom kosom, parfem koji se osećao još celi dan u ulazu kad bi on prošao… Bio je zezator i šarmer. Bio je najponosniji (kao i svaki otac valjda) tata na svetu, a dan kad sam mu rekla da ću početi pjevati mu je bio najsretniji dan u životu. Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me pet puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gde u subotu, a onda u nedelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio neverovatan – prisetila se pevačica i dodala:

– Poslednje tri godine više nije mogao ni da me pozove, niti da priča sa mnom. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je bolno. Najveći heroj u ovoj priči je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minutu, poslednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje pisala bih ja ovo pre. On je imao tu sreću da ima nju, da mu olakša da dostojanstveno živi koliko god je to moguće u svojoj bolesti – napisala je.

– Ja znam da ću dati sve od sebe i dalje da njega činim srećnim, a ako gore postoji televizor, verujte mi taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imaš šta za nadoknaditi. Mi te volimo najviše na svetu i ta ljubav se ne raskida ni bolešću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogotovo ova kćeri i oca. Rekla bih ti mirno spavaj, ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pevaj i čuvaj nas. Volimo te – završila je svoju emotivnu objavu Maja

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *