TUŽNO… 6-ogodišnja djevojčica iz Zagreba traži izgubljeni mobitel, napisala i oglas: “Izgubila sam mobitel. Razbijen je. Jako mi je drag. U njemu su mu…”

Jana, šestogodišnja djevojčica iz Zagreba nakon što je izgubila mobitel krenula je u potragu za istim i odmah je naposala je poruku, odnosno oglas i polijepila ga u svom naselju.
Nakon što je neko objavio na društvenoj mreži fotografiju njenog oglasa mnogi su ovoj pametnoj djevojčici pripomogli i ovaj oglas i sami podijelili kako i povećali mogućnost da se izgubljeni mobitel nađe.
U oglasu male Jane stoji sljedeće: “Izgubila sam mobitel. IPhone4. Razbijen je i nije vrijedan. Jako mi je drag. U njemu su mi slikice peseka Naje. Ona je uginula. Ako ste ga pronašli, molim da ga vratite. Mamin broj je 099 6813 009. Hvala, Jana”.
Morate priznati jako simpatično, ali na neki način i tužno zbog fotografija peseka… Tako da ukoliko ste iz Zagreba, konkretno sa zagrebačke Savice i slučajno imate informacije vezane za izgubljeni mobitel obradujte ovu tužnu djevojčicu. Sigurno bi joj to bio najbolji novogodišnji poklon…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *