TUŽNO… Zdravstveno stanje Sinana Sakića jako loše… Njegova porodica tražila otpusnu listi kako bi ga…

Zdravstveno stanje popularnog pjevača Sinana Sakića je jako loše. Za njegov oporavak potrebno je izvršiti transplataciju jetre i o tome smo već pisali.
Nakon boravka u UKC Tuzla prošle godine, Sakić je posljednje vrijeme boravio na Kliničkom centru u Beogradu, a njegova porodica juče je zahtijevala otpusnu listu kako bi ga transportovali u Italiju gdje bi se trebala obaviti transplatacija jetre.
– Sinanova porodica je i prije nekoliko mjeseci namjeravala da ga vodi u inostranstvo i da plati sve troškove samo da bi on dobio novu jetru, ali su im ljekari iz Beograda rekla da se to može uraditi i ovdje, pa su odustali. A kada su shvatili da do transplantacije ipak neće doći, kontaktirali su s klinikom u Padovi, tamo je jedan od najpoznatijih centara za transplantaciju i trebalo bi uskoro da ga transportuju kod njih. Presađivanje jetre u Italiji košta 250.000 eura, Sinanova porodica je spremna to da plati, a pomoći će im i brojni prijatelji širom svijeta, koji su sve vrijeme uz njih – tvrdi izvor blizak Sakićima.
Nadamo se da će na radost Sinana Sakića, njegove porodice, prijatelja i mnogobrojnih fanova operacija proći dobro i da će se legendarni pjevač oporaviti.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *