U vezi… Luka Rok iz Big Brothera IZNENADIO JAVNOST! “Divan ste par!!”

Jedna od zvijezda nedavno završenog Big Brothera, Luka Rok u najmanju ruku danas je iznenadio svoje fanove. Naime, Lukino učestvoanje u Big Brotheru ostalo je upamćeno i po njegovoj “vezi” sa Anezi. Nakon završetka Big Brothera iako su mnogi očekivali da će između njih dvoje biti nešto više, nešto ozbiljnije, ali od toga nije bilo ništa. Međutim, fotografija koju je Luka objavio na svom profilu ponovo je zagolicala maštu javnosti. Naime, on je objavio fotografiju na kojoj u krevetu grli ni manje ni više nego Anezi.
Da cijela situacija bude šokantnija, Anezi je trenutno jedna od djevojaka koje se bori da osvoji srce Gospodina Savršenog. Stoga su se mnogi pitali o čemu se zapravo radi.
Na kraju Luka je otkrio da je u pitanju fotografija sa snimanja novog spota za Anezinu pjesmu, simboličnog naziva, Savršeni, a Luka je očigledno dobio glavnu ulogu.
Iako Luka i Anezi i dalje ističu da su samo prijatelji, mnogi se nakon ovoga pitaju da li tu ima nešto više od prijateljstva, naročito oni koji su se nadali da će između njih biti nešto više, te im ovomprilikom poručuju da su divan par… Šta vi mislite??? Da li su skupa??? Da li su DIVAN PAR??? Pogledajte fotografiju…

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *