Vanja iz Života na vagi juče iznenada preminula… Jelena Putnik emotivnom porukom danas se oprostila od nje

Jučerašnja vijest da je Vanja Žikić iz Života na vagi preminula potresla je mnoge. Jedna od osoba kojoj je Vanjina smrt ponajteže pala je i Jelena Putnik koja je a tijekom treće sezone pomagala je kandidatima koji su ispali kako bi trenirali i došli u formu do finala. Jedna od tih kandidata bila je i Vanja Žikić.
Vanja je naime čak 3 mjeseca živjela u Zagrebu u domu Jelene Putnik s kojom je trenirala, ali vrlo brzo stekla veliko prijateljstvo.
Jelena se danas oprostila od Vanje jednom vrlo emitivnom i tužnomporukom.
“Draga moja, gdje god da si sada, hvala ti. Hvala ti što si mi pokazala kako se iskreno nasmijati. Kako je to biti veliko dijete… Neiskvareno… Koje nikome ne želi zlo… Koje samo želi biti sretno… Nadam se da tvoj smijeh odzvanja… Odzvanja tamo negdje i ako postoji sivilo, da ga tjeraš od sebe… Jer ti to možeš… Hvala ti… Ovime si nas sve spustila na zemlju… Da se malo zamislimo što je bitno u životu… Kako je potrebno voljeti, uživati i smijati se… Jer nažalost, u jednom trenutku taj smijeh bit će posljednji… Čuvaj se… A ako se negdje nekada sretnemo, nadrapat ćeš… Jer si otišla ovako brzo, bez pozdrava… A rekla si da si spora i da ne možeš ništa brzo… Pobjegla si mi…Ovaj puta si mi pobjegla…”, napisala je Jelena.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *