Vijest koja će obradovati mnoge fanove nikada prežaljenog i prerano preminulog Tošeta Proeskog… Tošeta više nema, ali…

Fondacija koja nosi naziv pokojnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog, najavila je novi album na engleskom jeziku, ali i koncert povodom desetogodišnjice njegove smrti, preneli su brojni regionalni portali.
Iako nije tačno precizirano o kojoj je fondaciji reč, niti je moguće pronaći zvaničnu internet stranicu, u tekstovima se navodi da je rad na novom albumu na engleskom jeziku odavno počeo i to u studiju producenta Endija Rajta u Londonu, koji je sarađivao sa makedonskim pevačem.
Osim toga, kako pišu makedonski mediji, album će se zvati “Secret Place” (“Tajno mesto”), a najavljen je i veliki koncert pod nazivom “Decenija bez Tošeta”, koji će podržati i Minastarstvo kulture Makedonije. Otkrivena su i nazivi dve pesme koje će se naći na posthumnom albumu – “Light the Flame” i “Where Do I Belong”.
Podsetimo, pevač je poginuo 16. oktobra 2007. godine, kada je automobil koji je vozio Georgij Georgijevski udario je u teretno vozilo nakon što je vozač zaspao za volanom. Menadžerka Ljiljana Petrović, koja je lakše povređena, spavala je u trenutku nesreće baš kao i Toše, ali je pevač na mestu preminuo.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *