ZANIMLJIVO! Jelena objavila status o Luki iz Život na vagi… On je…

Jelena je protekli tjedan provela u showu Život na vagi te je imala priliku sve učesnike da poprilično dobro upozna i o njima ima samo riječi hvale.
Jedan od učesnika koji svojim radom i rezultatima itekako zaslužuje da se hvali je Luka. Brojke koliko je smršao više nisu ni važne, jer njegov izgled govori sve.
U sinoćnoj epizodi Života na vagi Luka je izjavio da bi želio postati trener, ali da još mnogo mora da radi i uči.
Na njegovu izjavu nije ostala imuna ni Jelena Putnik, a evo šta je napisala na svojoj stranici:
“Lukina izjava danas da se trenerom ne postaje preko noći samo je jedna od izjava koja pokazuje koliko je dečko na zemlji… koliko ima zdrav stav…koji nije poletio do neba… puno je onih koji misle da je jedan rezultat dovoljan da se “pokupi sva pamet svijeta” … i da je to jednostavno dovoljno… Za Luku koji je iza sve i ex sportas imam veliki respect i iskreno, najiskrenije se nadam da će se zadržati u trenerskim vodama i dodatno se educirati na to polju jer je itekakav kapacitet…o disciplini da ne pricam…. No ono najbitnije, svjestan je da je to dug put koji ce trajati cijeli zivot kao i edukacija… veliki respect ..samo jako Luka !! 💪😎 …”
Sve čestitke za Lukin stav, ali čestitke i Jeleni na bezrezervnoj podršci ne samo Luki, već i svim učesnicima Života na vagi.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *