ŽENE, POSLUŠAJTE MUŠKARCE: Evo šta oni žele od vas!

Svi znaju koliko se muškarci i žene razlikuju. Međutim, ako pogledamo svet s muške strane gledišta, kod njih je sve prilično jednostavno.

Zato bi svaki muškarac rado objasnio svojoj dragoj kako svet izgleda iz njegove perspektive i pritom joj dao do znanja što bi rado menjao u njenoj slici sveta.

Tako bi, na primer, muškarci obožavali kad bi žene shvatile da sve u životu ima svoju logičnu stranu (osim ponekad, naravno), jer je to način na koji oni donose odluke. Žene u procesu odlučivanja uključuju faktore koji su muškarcima nezamislivi, pa tako i dolazi do nerazumevanja.

Emocije su još jedna od stvari kojih bi muškarci voleli da je manje, kao i tračanje. Treba li baš sve uzimati toliko k srcu i biti pritom tako ekspresivan? Ako pitate muškarce, odgovor je čvrsto “ne”.

Isto tako, ako intenzivno pokazujete da vam je do nečega stalo, kao žene, to ne znači da ste u to snažnije uključeni ili da je muško razmišljanje – logično i bez puno emocija – manje kvalitetno i važno. Muškarci vole kad njihove drage počnu da život doživljavaju malo ležernije i bez preteranih reakcija.

Smisao za humor jedna je od glavnih karakteristika žene koje neodoljivo privlače muškarce, pa i to da ste u stanju prihvatiti šalu na svoj račun, kažu muškarci.

Za kraj, malo više realnosti ne bi škodilo. Da, svaka žena ima svoju viziju veze i braka, ali ponekad kule u vazduhu treba pustiti da se rasplinu i stanu s obe noge na zemlju.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *